Pohled na ubytovnu od tréninkového hřištěUbytovna Vchod do ubytovny, vpravo restaurace

AUTOKEMP - UBYTOVNA SK MŠENO
Boleslavská 398, 277 35 Mšeno
telefon: 315 693 214
fax: 315 693 088 (společně se ZUŠ Mšeno)
mobil: 607 846 752
e-mail   www

 

Salonek - jídelna s krbemUbytovací kapacita:    31 lůžek (možnost přistýlek na kapacitu 35 lůžek).

Skladba pokojů :        2 x 2lůžkový pokoj 
                                1 x 3lůžkový pokoj
                                6 x 4lůžkový pokoj.

Sociální zařízení: WC, sprchyumývárna jsou společné, v budově.

Stravování: podle dohody - plná penze, polopenze, pouze snídaně.

Ceny za ubytování: 

  • květen – říjen, skupiny (školy) od 180 Kč (plná penze),
  • listopad – duben, skupiny (školy) od 200 Kč (plná penze).

Pro ostatní se stanovují ceny dle počtu ubytovaných a délky pobytu. Osoby starší 18 let platí navíc poplatek Městskému úřadu 2 Kč za osobu a noc.

Interiér restauraceVybavení: každý pokoj má základní vybavení, lednice a varná konvice jsou na chodbě. WC, sociální zařízení v budově. 3x umyvadla, 3x sprchový kout, teplá voda. Ubytovna je po celkové rekonstrukci. Apartmán má dvě ložnice 1 x 2 lůžka, 1 x 4 lůžka, samostatný vchod a sociální zařízení, lednice na pokojích. Součástí ubytovny a autokempu je jídelna a restaurace s televizí. Kapacita: 40 míst k sezení, salonek s krbem a jídelna pro ubytované - 35 míst. V létě možnost posezení na terase, možnost zapůjčení grilu a grilování. Parkoviště v areálu.

Fotografie interiéru restaurace

Fotografie interiéru ubytovny

AutokempDalší informace: vhodné ubytování pro školy v přírodě, školní výlety, sportovní soustředění, školení, ale i pro rodinnou rekreaci. Ubytovna ATC se nachází v areálu sportovního a plochodrážního stadionu SK Mšeno, vzdáleného 500 metrů od centra města Mšena, které je výchozí branou do CHKO Kokořínsko. Od května možnost stanování ve vlastních stanech přímo u ubytovny (kemp). Celý areál je oplocen.

Kulturní vyžití: ve Mšeně mnoho kulturního vyžití není, a tak za kulturou se většinou jezdí na Mělník nebo do Mladé Boleslavi. Všechny akce pořádané v místě naleznete v Kalendáři akcí na tomto portálu.

Tipy na výlety: Mělník - soutok Labe a Vltavy, dvou největších českých řek, muzeum známé svou sbírkou historických kočárků, kostnice, zámek Mělník, návštěva vinných sklepů spojená s degustací vína, v září mělnické vinobraní. Zámek Liběchov - asijské sbírky Náprstkova muzea. Zámek Houska - původně gotický hrad přestavěn na renesanční zámek. Hrad Kokořín - patří k nejznámějším a nejnavštěvovanějším památkovým objektům středních Čech. Hrad Bezděz - královský hrad, patří mezi naše nejznámější hradní zříceniny. Máchovo jezero, Doksy, Říp, Vrátenská hora (rozhledna). Mladá Boleslav - hrad, výroba a muzeum automobilů Škoda.

Sportovní aktivity: půvabná krajina Mšenska a Kokořínska je díky svým přírodním krásám a zajímavostem známou a turisticky vyhledávanou oblastí. Dobře značené turistické a cykloturistické trasy zavedou milovníka přírody k nejzajímavějším skalním útvarům, jakými jsou známé Pokličky, Obr a Žába, Faraon, Slon, Skalní město, BludištěProlezovačky a další. Na své si tu přijdou i horolezci, kteří zde najdou k lezení mnoho skalních věží .

Sportovní zařízení:

  • Stadion SK Mšeno: 2 x fotbalové hřiště, antukový kurt, ovál pro závody na ploché dráze, krytá tribuna, kryté depo.
  • TJ Sokol Mšeno: sokolovna - tělocvična, 2x antukový kurt (500 m).
  • Restaurace Zlatý lev: 1 x antukový kurt (500 m).
  • Základní škola: před školou dětské hřiště, za školou školní hřiště s asfaltovým kurtem. Možnost využití školní tělocvičny (300 m).
  • Základní škola Skalsko: tělocvična, sportovní hala (5 km).
  • Městský úřad: letní koupaliště (1,5 km).
  • Rybářský spolek Mšeno: možnost rybaření na rybníce Jezero (1 km).
  • Hucul club Laka, Ráj: možnost jízdy na koních (5 km).

Autobusové spojení: autobusové nádraží Mšeno 800 m, zastávka ZŠ Mšeno 300 m.

Vlakové nádraží: vlakové nádraží Mšeno 300 m.