MUŽI "A" hrají okresní přebor Mělnicka. Se střídavými úspěchy bojovali několikrát o postup do „B“ třídy, ale ten jim vždy o pár bodíků utekl. Družstvo se nevyhnulo ani sestupu do III. třídy, ale vždy po roce se vrátilo mezi elitu okresu. V okresním přeboru startují i v letošním ročníku, kde jsou ve druhé polovině tabulky a pod vedením trenéra Libora Boreckého se budou snažit tuto nelichotivou pozici vylepšit. 
   MUŽI "B" - družstvo bylo po několika neúspěších a nedostatku hráčů několikrát odhlášeno ze soutěže. Vždy se ale našli fandové, kteří dokázali dát družstvo dohromady a opět přihlásit do soutěže. Většinou se hrála IV. třída. V ročníku 2001/02 dokázalo družstvo postoupit do III. třídy. V minulé sezóně se nepodařilo soutěž udržet a letos ve IV.třídě hraje mužstvo pod vedením Pavla Nečase ve středu tabulky s vyrovnanou bilancí. 
   DOROST několikrát slavil postup do I. A třídy krajské soutěže. Většinou po ročním působení vždy sestoupil zpět do okresního přeboru. Při posledním postupu v roce 2001 se povedlo družstvo v soutěži udržet. Ale v druhém roce působení muselo být družstvo pro nedostatek hráčů v půli soutěže odhlášeno. V současné době hraje okresní přebor, kde se spíše než se soupeři potýká s nedostatkem hráčů. 
   ŽÁCI se stali v roce 1976 přeborníky okresu a zajistili si tak postup do krajského přeboru (v té době nejvyšší soutěži žáků). Pro velký počet žáků bylo v tu dobu založeno i „B“ družstvo, které startovalo v okresním přeboru. Po tříletém působení pro nedostatek hráčů a slabé výkony nebylo družstvo do KP přihlášeno a vrací se do okresního přeboru. Zde hraje vždy o čelo tabulky. Přestože jim bylo několikrát nabídnuta účast v I. A třídě, nelze tuto soutěž přihlásit vzhledem k tomu, že v této soutěži musí hrát i mladší žáci, což je pro malé oddíly nemožné.
   STARŠÍ a MLADŠÍ PŘÍPRAVKA hraje turnajovým způsobem okresní soutěž. Nejde zde ani o výsledky, ale o chuť hrát kopanou a naučit ty nejmenší k prvním krokům velkého fotbalu, což se za přispění rodičů daří.

Výsledky, tabulky a umístění družstev naleznete na internetové adrese: www.cstv.cz/otsmelnik, ale také na našich stránkách v rubrice Sportovní novinky.

Historie kopané SK Mšeno

Fotogalerie mužstev

Valná hromada klubu 16. 4. 2005

Aktuality