Mšeno - Kokořínská motojízda je motorkářský sraz s desetiletou tradicí, pořádaný každoročně na začátku září v Rekreačním středisku Sever Mšeno u Mělníka. Letošní ročník se koná v tradičním termínu - od pátku 11. září do neděle 13. září. Pořadatelem je opět motoklub Orphans Czech ve spolupráci s Full of Energy MC Czech. Během celého srazu čeká na účastníky – motorkáře i fanoušky rockové hudby a dobré zábavy - pečlivě připravený program.

V pátek se na pódiu představí čtyři kapely - Nukleárná hovada, Ampér Hard & Heavy, Metallica revival Prostějov a Wanastovi vjecy revival. V sobotu program zahájí Dilated a po nich opět Ampér Hard & Heavy, Riziko, Miloš Dodo Doležal, De Bill Heads a večer zakončí Alibi Rock. Vystoupení kapel bude proloženo spoustou soutěží o hodnotné ceny s následující spanilou jízdou.

Pro zábavou znavené je připraveno ubytování v chatkách, nebo vlastních stanech. Ubytování ve stanu není zpoplatněno, v tomto případě platí ubytovaný pouze vstupné. Vstupné na celý víkend je 200 korun na osobu.        

Jiří Macek