Kde to máte na Mšensku nejraději?

Jarka Drechslerová Moc ráda mám posezení o samotě u rozhledny na Kadlíně s čerstvým vánkem, zvuky přírody a širokým horizontem, kde se obloha rychle mění a inspiruje k malování.

Jan Kozlík Nejraději to mám „U tygra“, jak my říkáme mšenské restauraci Zlatý lev. Chodím tam po práci, protože si tam odpočinu. Nalézám tam novou inspiraci a je tam navíc příjemná obsluha.

Julie Krauskopfová Pro mě nejkrásnějším a nejpříjemnějším místem je Františkova alej. Procházka touto alejí je velmi rozmanitá. Z cesty lemované barevnými poli je krásný výhled na město Mšeno i okolí.

Tereza Lemperová Ráda chodím po starých cestách a stezkách, kterých je kolem Mšena mnoho. Ráda objevuji nová místa, překvapivé výhledy. Pokud bych ale měla vybrat jen jedno místo, tak je to Lobeč.

Tereza Mráčková Nejraději ze všech míst na Mšensku to mám u hospůdky, která se jmenuje Pod Houskou. Je tam krásný a velký travnatý plac s rybníkem, prostě ideální místo na relax.

Andrea Kavanová Na Mšensku je celkově moc pěkně, ale myslím, že nejradši to mám ve Mšeně v lesoparku Debř, který je jen kousek za koupalištěm. Je tam moc pěkná procházka kolem muchomůrky.