Rada města Mšena vyhlašuje výběrové řízení na dlouhodobý pronájem restaurace v areálu Městského koupaliště ve Mšeně. Přihlášky do veřejné soutěže možno podávat do 15. 4. 2015 do 13:00 h na podatelnu MěÚ Mšeno v uzavřených obálkách označených „Pronájem restaurace na koupališti“, nebo poštou, rozhodující je datum doručení.

Předmět nájmu: restaurační sál s vybavením o výměře 98,77 m2, gastronomické zázemí bez vybavení o výměře 21,05 m2, skladové prostory bez vybavení o výměře 29,97 m2, výčep bez vybavení o výměře 44,8 m2, krytá terasa s vybavením o výměře 70,65 m2.

Podmínky: minimální doba provozu restaurace od června do srpna (možno celoročně); otevírací doba min. po dobu provozu koupaliště.

Nájemce musí akceptovat případná omezení, která vyplývají z pořádání kulturních a sportovních akcí městem v areálu koupaliště. Nájemce je povinen uzavřít pojistnou smlouvu na škody způsobené třetím osobám (např. škody na budově, zařízení, vodě v bazénu apod.) a předložit smlouvu pronajímateli. Nájemce uzavře smlouvu o svozu a likvidaci TKO se svozovou firmou a smlouvu o přistoupení k systému sběru tříděného odpadu s městem.

Kritéria: Bude hodnocen rozsah nabízených služeb, délka otevírací doby a výše nabídnutého ročního nájmu. Prohlídku objektu lze dohodnout na MěÚ na tel. čísle 315 693 121.