DUBEN - KVĚTEN 2015

Sobota 18. 4. – Den Země: Tento den oslavíme úklidem přírody. Zapojte se s námi do celosvětové akce „Ukliďme svět“ (Clean Up th World) a pomozte přírodě kolem nás, a tím i sobě. Ve spolupráci s MěÚ Mšeno a Správou CHKO Kokořínsko budeme uklízet odpadky v našich lesích. Pytle na odpad budou zajištěny. Doporučujeme pracovní rukavice, případně napichovač odpadků, světlé nebo přímo reflexní oblečení (práce kolem silnice). Sraz: 14:00 h na hřišti v Debři. Pořadatel: TJ Sokol Mšeno a město Mšeno. Podrobnosti o akci „Ukliďme svět“ můžete nalézt na externích stránkách Českého svazu ochránců přírody a také na http://www.uklidmecesko.cz.

Sobota 25. 4. – 9,30 h: JAWA-MOTO-ČZ CLUB Mšeno zve na akci Vymetání výfuků. Sraz v 9:30 h na náměstí Míru ve Mšeně, start jízdy v 10:00 hodin. Následuje vyjížďka po okolí Mšena. Účast 50 Kč.

Čtvrtek 30. 4. – 15 h: Čarodějnický průvod a pálení čarodějnic. Sraz: náměstí Míru v 15 h, odtud průvod do RS Sever u koupaliště. Pořadatel: TJ Sokol Mšeno

Pátek 1. 5. – 14 h: Plochá dráha – Přebor ČR jednotlivců + Memoriál Emila Sovy. Místo: Mšeno, plochodrážní stadion. Pořadatel: PDK Grepl Mšeno.