Florbalové družstvo ZŠ MšenoVe finále dívčí florbalové ligy

Po posledním turnaji v základní skupině družstvo dívek ze ZŠ Mšeno díky horšímu skóre nakonec do play-off postoupilo ze 4. místa. Toto umístění si odvezly i po velmi napínavém finále, které se uskutečnilo ve čtvrtek 1. prosince 2011.

Hrálo se o zajímavé cenyNaše družstvo vzdorovalo v semifinále Pšovce (postupující z 1. místa základní skupiny) do půlky zápasu a udržovalo nadějné skóre 1:1. Po několika chybách v obraně naše dívky bohužel inkasovaly rychlé 3 branky a zápas již nedokázaly obrátit ve svůj prospěch. V zápase o třetí místo jsme se utkaly s týmem ZŠ Jungmannovy sady, který jsme v základní skupině dokázaly i porazit. Bohužel v tomto důležitém zápase se nám tolik nedařilo a dívky z „Jungmanky“ si po výhře 6:1 zaslouženě odvezly bronzové medaile.

Ve finále proti sobě stanuly dvě velmi vyrovnané školy. Hra se přelévala ze strany na stranu, přičemž v závěru již měla více ze hry ZŠ Jaroslava Seiferta. Nicméně o vítězi musely rozhodnout nájezdy, které s přehledem vyhrála ZŠ Jaroslava Seiferta, a získala tak historicky první titul Mistra DŠFL!!! Pšovce chybělo jen kousek štěstí a zbylo na ni jen druhé místo.Družstvo ZŠ Mšeno

Celkové pořadí: 1. ZŠ J. Seiferta Mělník 2. ZŠ Pšovka Mělník , 3. ZŠ Jungmannovy sady Mělník, 4. ZŠ Mšeno , 5. ZŠ Liběchov.

Základní školu Mšeno reprezentovaly: Karolína Dlouhá, Eva Rumanková, Matylda Měšťanová, Veronika Šestáková, Lucie Stejskalová, Lucie Nováková, Lucie Landrová, Stanislava Červinková, Renata Šimíčková, Veronika Lojková, Denisa Veltruská, Johana Borecká. Náhradnice: Nikol Semiánová, Pavlína Havláková.

(neč)