Nové víceúčelové hřištěNové víceúčelové hřištěSlavnostní otevření
Bohatá nabídka akcí v červnovém Mšeně

„Pořád se něco děje,“ je oblíbený slogan herce Miroslava Donutila. Ve Mšeně to rozhodně platí také, v předprázdninovém měsíci určitě. Červen byl plný nabídek pro místní i přespolní návštěvníky. Hned první červnový den se předávalo nové víceúčelové sportovní hřiště za základní školou. Slavnostního aktu se účastnil i dr. Milan Němec, krajský radní za mělnický okres. Podrobnější informace získáte na 4. straně.
Na Kokořínsko s párouNa Kokořínsko s párouNa Kokořínsko s párou


Velmi zdařile proběhla již tradiční akce „Na Kokořínsko s párou“. Příjemný den přijely strávit do Mšena stovky příznivců mašinek. A protože i doprovodný program byl skutečně bohatý a navíc bylo vzorně postaráno o občerstvení návštěvníků, spokojenost byla veliká. Na své si totiž přišli nejen dospělí, ale i jejich děti, které si do sytosti užily např. skákací hrad. Velkou oblibu si získalo také malování na obličej, které probíhalo v areálu mšenské základní umělecké školy. Její žáci se spolu s jazzovou kapelou z Prahy postarali o hudební program. Podrobnosti najdete na stranách 6 a 7.

V neděli 26. června zahájila (již podruhé) výstava starých fotografií „Černobílé Mšeno“, kterou připravil pan Jiří Říha. V obřadní síni mšenské radnici jste ji mohli vidět do 17. července 2011.