Dětský karneval
Vydařené karnevaly
V sobotu 26. 3. odpoledne uspořádali místní sokolové oblíbený karneval pro nejmenší, kterým po celou dobu hrála jejich oblíbené písničky živá kapela Pohoda. V sokolovně se nejen tančilo, ale i soutěžilo o ceny, masky mohly vyhrát i zajímavé ceny v tombole. I letos jsme měli možnost spatřit v zaplněném sále sokolovny mnoho krásných, do detailů vyvedených masek.

Ani dospěláci se nenechali zahanbit, večer po 20. hodině se sokolovna také začala zaplňovat nevídanými převleky. Kolem 22. hodiny byl již sál plný, a kdo netančil na parketu, měl možnost občerstvit se v místním Pekle, kde návštěvníky odborně osvěžil zdravotnický personál. Po roční přestávce byl opět maškarní ples zpestřen velmi vydařenou půlnoční scénou na téma „Mšeno hledá talent“. Prvními talentovanými byly mažoretky – kuchtičky se svým pochodem Kolíne, Kolíne, dále se na parketu vznášely labutě a svými ladnými pohyby uchvátily nejednoho diváka. Velký ohlas sklidila břišní tanečnice Šeherezáda i zpěvačka Tina Turner, zahanbit se nenechalo ani taneční duo Tepláci nebo akrobatické vystoupení sokolských bratrů Saši a Slávka.
Dětský karnevalDětský karnevalDospělácký karneval

Valná hromada
Ve středu 13. 4. proběhla v místní sokolovně Valná hromada Tělocvičné jednoty Sokol Mšeno. Členové výboru a přítomní sokolové schválili činnost a hospodaření za rok 2010, v dalších bodech projednali a schválili rozpočet a plán akcí na rok 2011. Uplynulý rok zhodnotili jako zdařilý, kromě množství úspěšných akcí se konečně povedl uvést do provozu nový ekologický kotel.
Závody všestrannostiZávody všestrannosti
Závody všestrannosti
V sobotu 16. 4. jsme se vydali s dvaceti malými sportovci na tradiční závody všestrannosti, které pořádá TJ Sokol na Mělníce. Závody byly zahájeny atletikou – čtyřmi disciplínami: sprint (50, 60m), hod kriketovým míčkem, skok daleký a vytrvalostní běh. Další částí byl plavecký závod v krytém bazénu. Každý rok jsou naši sportovci úspěšní, tak tomu bylo i letos. Sokolští závodníci stanuli desetkrát na stupních vítězů.

Atletika – 1. místo: Tomáš Gurvay, Karolína Dlouhá, 2. místo: Marie Machová, Jacob Najman a Radka Šimáňová, 3. místo: Bára Guttenbergová. Plavání – 1. místo: Jacob Najman a Karolína Dlouhá, 2. místo: Tomáš Gurvay a Clara Najmanová. Pěkné výkony podali i ostatní závodníci, kteří se nedostali na stupně vítězů. Děkujeme všem sportovcům za reprezentaci a rodičům za povzbuzování a doprovod.

Závody všestrannostiZávody všestrannostiZávody všestrannostiAtletivká všestrannost