Voůejbalový turnaj 2010Volejbalový turnaj se letos hrál již potřinácté

Stalo se již tradicí, že v červnu pořádá náš volejbalový oddíl turnaj smíšených družstev pro všechny volejbalové nadšence – amatéry. Letošního XIII. ročníku, který jsme uspořádali v sobotu 24. června, se zúčastnilo úctyhodných 17družstev!Volejbaloví nadšenci přijeli z různých koutů naší republiky – Praha, Mladá Boleslav, Liberec, Slaný, Neratovice, Mělník. Tři družstva z Desné přijela na celý víkend a ubytovala se v sokolovně.
Volejbalový turnaj 2010
Zúčastněné týmy byly rozděleny do tří skupin, v nichž se za krásného slunečného počasí urputně bojovalo systémem každý s každým. Časový program byl velmi nabitý, a tak nebylo divu, že s přibývajícími podvečerními hodinami přišly obavy, zda se finále, do něhož postoupily týmy Psíci a Kamasutra, vůbec dohraje. Vše se stihlo opravdu „jen tak tak“ – ve 21.43 hodin zazněl poslední hvizd píšťalky. Po velké bitvě a až v třetím setu lepší výkon rozhodl o vítězi, kterým se stal tým s názvem Psíci. Třetí příčku obsadilo družstvo Strojovna z Prahy. Místní tým se bohužel neprobojoval ze základní skupiny mezi 8 družstev, která dále hrála o postup.

Velice úspěšný turnaj svými cenami podpořila pojišťovna Kooperativa a pořadatelé z TJ Sokol Mšeno. První tři družstva obdržela pěkné věcné ceny, avšak s prázdnou neodjel z mšenského turnaje nikdo. Kromě pěkných volejbalových zážitků si každý tým odvezl diplom a drobnou cenu. Velký dík patří nejen sponzorům, ale také organizátorům, kteří pro všechny zúčastněné připravili 3 kurty, občerstvení, skvělou reprodukovanou hudbu a pro ty, kteří vydrželi, i příjemné posezení s kytarou. Touto cestou si dovolím opět poděkovat i panu Davidu Živnému za zapůjčování antukového kurtu na naše turnaje.

Hana Nečasová
Foto Radka Nečasová