Filmový festival
V sobotu 9. listopadu se v mšenské sokolovně konal další ročník Snow film festu. Promítaly se outdoorové filmy se zimní tematikou. Divácky nejúspěšnější byl snímek Na sever od Slunce, kde dvojice mladíků strávila na severu Norska 9 měsíců. Sbírali odpadky, postavili si chatu a surfovali. Druhý úspěšný byl dokument Napříč ledy, kde dva Australané došli na jižní pól a zpět bez cizí pomoci. Festival navštívilo přibližně šest desítek diváků a my se budeme znovu těšit na jaře při filmovém festivalu Expediční kamera.

Mikulášská nadílka
TJ Sokol Mšeno pořádá tradiční Mikulášskou nadílku. V pátek 6. 12. 2013 od 17 hodin v sokolovně. Balíčky se vybírají od 16,30 h v šatně, balíček 5 Kč.

Běh Boudeckou roklí
Třetí adventní neděli 15. 12. 2013 pořádá TJ Sokol Mšeno Běh Boudeckou roklí. Prezence od 9 h, start závodu dle kategorií od 10 h ve Vojtěchově. Běh je určen pro všechny, kdo mají rádi pohyb na čerstvém vzduchu a chtějí netradičním, ale důstojným způsobem oslavit adventní čas. Každý z účastníků přijde se vzorkem napečeného vánočního cukroví a vlastního grogu či čaje. Další info na www.sokolmseno.cz

Plesy 2014
11.1. Sportovní ples
18.1. Myslivecký ples
25.1. Školní ples
15.2. Valentýnský ples
22.3. Sokolský karneval