Mšenští reprezentantiPočetná výprava velkých i malých sportovců mšenského Sokola se vydala v neděli 15. 4. na  závody všestrannosti, které se konaly v nově otevřeném atletickém areálu pod Tyršovým domem na Mělníku. Tělocvičná jednota Sokol v Mělníku uspořádala župní přebor v atletice a plavání pro amatérské sokolské sportovce. Z celkového počtu 62 závodníků byla naše skupina s 27 závodníky nejpočetnější, pro srovnání např. domácí mělnickou jednotu zastupovaly pouze 3 závodnice. Další sportovci přijeli  z Lysé nad Labem, Mratína, Říčan, Českého Brodu a Kralup nad Vltavou.

   Za krásného a slunečného počasí se bojovalo ve čtyřech atletických disciplínách (skok daleký, sprint, hod krik. míčkem nebo  vrh koulí, vytrvalostní běh) na kvalitním tartanovém povrchu. Všichni se snažili za povzbuzování diváků o co nejlepší výkony. K sokolské všestrannosti patří však i plavání, a proto přebory v druhé části pokračovaly v krytém bazénu. Vyhlášení výsledků proběhlo opět na atletickém hřišti pod sokolovnou. Naše nejpočetnější výprava si odvezla z tohoto klání největší počet ocenění. Lucie Landrová

   Poděkování za vzornou reprezentaci patří nejen těm ze stupňů vítězů, ale i všem dalším zúčastněným sportovcům za jejich snahu a kvalitní výkony. Další poděkování patří i všem rodičům, kteří pomáhali s dopravou, organizací a povzbuzovali naše závodníky.

Umístění našich sportovců

   ATLETIKA - žákyně I: 2. Lucie Landrová, žákyně II: 1. Karolína Dlouhá, 2. Markéta Gurvayová, 3. Lenka Celarová, žákyně IV: 1. Lenka Nečasová, 2. Tereza Chmelová, 3. Jana Trunková. Žáci I: 1. Matěj Mach, 2. Jacob Najman, žáci II: 1. Karel Boček, 3. Štěpán Pavlík, žáci III: David Novotný. Muži: 2. Martin Mach, ženy: 1. Hana Nečasová, 2. Dana Guttenbergová.

   PLAVÁNÍ – žákyně I: 1. Kateřina Hořejší, žákyně II: 1. Markéta Gurvayová, 2. Karolína Dlouhá, žákyně IV: 1. Jana Trunková, 2. Lenka Nečasová, 3. Tereza Chmelová. Źáci I: 1. Jacob Najman, 2. Tomáš Gurvay, žáci II: 1. Karel Boček, 2. Štěpán Pavlík, žáci III: 3. Jiří Guttenberg. Ženy: 1. Dana Guttenbergová, 2. Hana Nečasová. Muži: 2. Martin Mach.