Ty, kdo nejsi kůže líná, přijeď opět do Kadlína!Lešetínský kovář

   Pozor, není to apríl! Projekt zážitkové turistiky 7. kadlínských zastavení bude pro návštěvníky  od 1. dubna 2007 slavnostně otevřen. Nabízíme Vám v rámci Muzea Kadlín návštěvu expozice venkovského kováře, staré selské techniky, motyček a expozici polních plodin našeho kraje.
Zařízení z kovárny
   Dále na Vás čeká naučná stezka rostlin Hradišť , rozhledna Hradišť a posledním 7. zastavením  ukončíme naši nabídku posezením v kostele Sv. Jakuba Většího. V době zimního klidu jsme v našich expozicích provedli řadu úprav a vylepšení.

   Otevření se uskuteční v  9 hodin na návsi u vrat obecního úřadu. První návštěvník bude pověřen čestným úkolem symbolickým klíčem otevřít naše expozice. Za odměnu  spolu s prvními sedmi přespolními návštěvníky dostane od zastupitelů obce a sponzorů odměnu. A na prvních 70 turistů budou čekat domácí koláčky paní Věra a Aleny. Vstupenky budou při ukončení sezóny  (31. října) slosovány. Vylosovaný dospělý návštěvník obdrží turistické kolo, dětský návštěvník kvalitní koloběžku.


Zemědělské muzeumZemědělské muzeum  
Během turistické sezony pro návštěvníky připravujeme „Dny otevřených dveří“ – v květnu Víkend kováře, Jakubskou pouť v červenci a dny Evropského kulturního dědictví v září . Tyto víkendové  akce budou zpestřeny různými zábavnými soutěžemi o ceny.



Obec Kadlín se těší na Vaši návštěvu!