Domov seniorů Mšeno upozorňuje uchazeče o zaměstnání, kteří jsou v evidenci ÚP do doby 9 měsíců, na možnost získání kvalifikace „Pracovník sociální péče“ v přímé obslužné péči, pečovatelka. Absolventi těchto rekvalifikačních kurzů budou přednostně přijímání na zástupy či volná pracovní místa v přímé obslužné péči v DSM.

     Chceme vás seznámit s projektem „Najdi si práci ve Středočeském kraji“. Jeho obsahem je vzdělávací program, po jehož absolvování si mohou účastníci snáze najít pracovní místo. Jeho realizátorem je Středočeský vzdělávací institut Akademie Jana Ámose Komenského v Nymburce.

Komu je projekt určen?
- Uchazečům o zaměstnání s dobou evidence do 9 měsíců
- Zájemcům o zaměstnání
- Zájemcům ohroženým ztrátou zaměstnání

     Podmínkou pro zařazení do kurzů je trvalý pobyt ve Středočeském kraji. Mlžete si vybrat ze 33 druhů akreditovaných rekvalifikačních kurzů. Hrazení cestovného, stravného, příspěvků na péči o svěřenou osobu (např. hlídání dětí) v určených etapách projektu.

     Kontakt: Středočeský vzdělávací institut Akademie J. Á. Komenského, okresní středisko, Havlíčkova 304, 276 01 Mělník, tel. 315 632 205, email: melnik@sviajak.cz