Třetí říjnový víkend se rozhodne o další budoucnosti Mšena

Rozhodnou voliči   V pátek 20. a v sobotu 21. října se konají v celé České republice komunální volby. Občané rozhodnou o tom, kdo zasedne na další čtyři roky do obecních „parlamentů“. My občané tak máme jedinečnou příležitost spolupodílet se na vytvoření zastupitelstva z lidí, které dobře známe, kteří se osvědčili v minulých obdobích, či můžeme navrhnout nové, neotřelé tváře našich spoluobčanů, kteří budou podle našeho mínění dobře hájit naše zájmy.  
Volební urna
   Mšenské noviny, jako ostatně již před čtyřmi lety, přicházejí s kompletním servisem, jakousi předvolební „kuchařkou“. Ta zájemcům nabídne především podrobně vysvětlený způsob voleb (strana 3), který není na rozdíl od voleb do Parlamentu či Senátu založen na souboji volebních stran, ale spíše jednotlivých kandidátů. V neposlední řadě přinášejí Mšenské noviny volební programy jednotlivých stran tak, jak si je samy vypracovaly. Nechybí pochopitelně ani kompletní seznam kandidátů všech stran včetně jejich fotografií.

   Věříme, že náš souhrn povolebních plánů všech stran, které ve Mšeně kandidují (1 KSČM, 2 Zelení, 3 KDU-ČSL, 4 ČSSD, 5 ODS), přinese dostatek informací pro naše čtenáře, kteří se dostaví k volebním urnám. V každém případě přejeme všem šťastnou ruku.                             

Karel Horňák