"Úklid" ve Vojtěchově   Žádáme občany, aby svůj odpad, který jim vznikne při úklidu, nebo rekonstrukci svých chalup a nemovitostí neukládali na veřejné komunikace. Odpad na fotografiích jsme uklidili, protože nám záleží na vzhledu našebo města i okolí. Pro ty z vás, kteří nevědí, o co se jedná (viník jistě svoje věci poznal):  

   Postupně po několik týdnů za sebou, pravděpodobně jak probíhala rekonstrukce a úklid rekreační chalupy, nám ve Vojtěchově někdo připravoval práci. Zjišťovali jsme v okolí, kdo je původcem, ale nikdo se samozřejmě nepřihlásil. U občanů trvale hlášených se žádná rekonstrukce nekonala. Asi je na tom „chudák“ vlastník rekreační chalupy tak zle, že si nemůže odvoz a likvidaci svého odpadu zaplatit, asi jsou úpravy v chalupě tak finančně náročné, že se nešlo zachovat slušně ke svému okolí a dát vše do pořádku včetně odvozu na skládku.  Je s podivem, že k nám lidé z měst jezdí za klidem a krásným prostředím, a přitom si ho mnozí  neváží, čehož je výše uvedené příkladem.

   Prosíme Vás, ostatní slušné lidi, neodkládejte svoje odpadky ke košům,  slouží opravdu jen na drobný odpad kolemjdoucím. Dodržujte, prosíme, vyhlášky o odpadech. Stejně jako nám, i vám jistě záleží na tom, abychom si neudělali ze svého okolí (nejen těsného okolí své nemovitosti) skládku.

Městský úřad Mšeno