Dětská skluzavka   Sobotních atrakcí, poučení i poznávání bylo tolik, že je návštěvníci nestačili všechny navštívit. Mezi Skalskem, Mšenem a Mělníkem jezdil veterán – motoráček M 131-1081, vyráběný počátkem roku 1950, mnohým připomínající dětství a mládí. Ulicemi města projížděl malý fiakr, vozící pasažéry a tažený klusajícími koníky. U kostela se děti vydováděly na skluzavce. Masarykova ulice se proměnila v tržnici. Zájmu lidí o pestré řemeslnické zboží se nebylo co divit. Ke koupi se nabízelo všechno možné. Stánky v počtu čtyř desítek byly v obležení zájemců i obdivovatelů. Nechyběl ani prodej košíků různých druhů a tvarů. Krámek ZUŠ Mšeno se mohl pyšnit ručními výtvory žáků.

   Budova základní školy si neoddychla od svých žáčků. Na sále žáci jednotlivých tříd pod vedením svých učitelů se scénkami, písničkami i tancem představovali posluchačům. Mezi nimi bylo mnoho těch, kteří tuto školu v minulosti navštěvovali. Na závěr zaplnili jeviště členové mšenského smíšeného pěveckého sboru Intermezzo, kteří pod vedením sbormistra Karla Horňáka zazpívali náročné sborové skladby.

   Sobotní večer pokračoval na stadionu hojně navštívenou taneční zábavou. O hudební doprovod se postarala hudební skupina Aquarius, zpestřením byla účast zpěvaček Heidi Janků a Petry Zámečníkové i dalších hostů – Jaroslava Sypala, Martina Tankweye či Martina Severy.
skupina AquariusHojná účastHeidi JankůJaroslav Sypal