Zlatý erb je doménou Krajského úřadu Středočeského kraje. Tato soutěž hodnotí nejlepší webové stránky a elektronické služby mezi obcemi i městy a trvá již několik let. Letos se do soutěže přihlásilo 51 obcí a měst, jichž je v našem kraji přes tisíc. Loni bylo 45 účastníků. Město Mšeno se stejně jako loni umístilo v roce 2006 na stříbrném stupínku. Jako všichni účastníci jsme obdrželi i my hodnotné ceny a poděkování.

   I my děkujeme – nejen pořadatelům, ale jako představitelka Mšena chci za naše město poděkovat těm, kdo se na tvorbě webových stránek podílejí. Není to jen „suché“ poděkování. Krásné umístění je podloženo úsilím pár lidí, prací nad rámec svých povinností, která vychází ze zájmu o věc, ale také finanční náročnost pro naše město. Děkuji tajemnici p. Flíglové a webmasterovi panu ing. Machovi.

   Že je to práce záslužná, práce pro lidí, ocení právě nejlépe občan. To je cíl všech starostů a starostek, proto neváhejte prodat svou snahu a přihlaste se do dalšího ročníku, který bude pořádat Krajský úřad Středočeského kraje. Je to vizitka každého z nás! Přeji úspěch a hezké dny.

Marie Štráchalová