Mšenští chovatelé připravili ve svém útulném areálu již tradičně zdařilou prezentaci své práce

Jeden z exponátů   Mšenská základní organizace chovatelů otevřela 23. července ve svém areálu v Jezerní ulici dvoudenní, v pořadí 8. výstavu králíků, drůbeže a holubů. Výstava byla obeslána hojným počtem kvalitních čistokrevných zvířat, která do Mšena dovezlo 80 chovatelů z kraje Středočeského, Libereckého, z Prahy, a dokonce až z Moravy.

Další exponáty   V prostorách kryté haly bylo vystaveno 304 králíků a 130 holubů různých plemen. V 60 voliérách mohli přítomní spatřit přes 200 kusů drůbeže. Návštěvníci výstavy si tak mohli prohlédnout několik set krásných zvířat ve velmi pěkném prostředí chovatelského areálu. Mohli si posedět v klubovně nebo venku pod bílými pergolami, které organizátoři výstavy postavili pro případ deštivého počasí. Mohli také využít nabízeného občerstvení nebo zkusit štěstí v bohaté tombole, kde bylo možno na los za 5 Kč vyhrát velmi kvalitní věci – třeba malý televizor, houpací křeslo, malý šicí stroj, hasicí přístroj a řadu dalších věcí, nebo živá zvířata, která sem věnovali chovatelé.Produkce p. Lenharta

   Výstava měla již tradičně velmi vysokou úroveň, protože byla dlouhodobě pečlivě připravována. Do přípravy se obětavě zapojila většina členů míšenské chovatelské organizace, a tak díky pěknému prostředí, velkému počtu zvířat, chutnému občerstvení i bohaté tomboly měla výstava velmi dobrou úroveň. K příjemné pohodě přispěla i hudební produkce pana Lenharta z Úžic, který hrál návštěvníkům pěkné písničky po celý den. Mšenští chovatelé neustále pracují a snaží se zlepšovat prostředí svého areálu. Podařilo se jim vytvořit dobrý kolektiv, který tvoří 19 obětavých členů, ale hlavně příjemné přátelské prostředí, plné pohody a klidu. Přejme jim do další činnosti hodně úspěchů. O jejich práci, úspěších i plánech do budoucna budeme v našich novinách informovat mšenskou veřejnost.