ilustrační foto   S naší třídou jsme navštívili knihovnu ve Mšeně, kde nás přivítala paní knihovnice Říhová. Vyprávěla nám o encyklopediích, bylo to moc pěkné. Byly tam encyklopedie o rybách, želvách, medúzách a chobotnicích. Řekla nám, jak se třídí knihy – na pohádky, básně, příběhy o dětech, encyklopedie, atlasy zvířat a přírodnin, živých i neživých rostlin a živočichů. Knížky: Ariela, Příběhy na dobrou noc, Víla Amálka, Rákosníček a jiné pohádky. V knihovně se mi moc líbilo. Paní Říhová je hodná a chytrá, všechno nám vysvětlila.
Karolína Stinková

   Začátkem března jsme navštívili knihovnu ve Mšeně. Přivítala nás knihovnice paní Říhová. Vyprávěla nám, jak se skládají knížky. Nejvíce se mi líbila knížka Bolek a Lolek, pak Nerozluční kamarádi Žaloudek a Kaštánek a úplně se mi tam líbily skoro všechny pohádky a písničky. Už se těším, až tam zase půjdu. Paní knihovnice je strašně hodná, všecko nám vysvětlila. Já čtu nejraději knížku Krtek a paraplíčko.
Hana Podráská

   Třetího března jsme navštívili knihovnu ve Mšeně. Přivítala nás knihovnice paní Říhová. Vyprávěla nám, jak se knížky třídí na pohádky a encyklopedie – např. Bobek a Lolek, Nerozluční kamarádi Žaloudek a Kaštánek. Mně se nejvíc líbí knížka Princezna se zlatou hvězdou na čele. Paní Říhová byla moc hodná a už se těším, až tam příště půjdu a vypůjčím si nějakou knížku, např. Bobek a Lolek.
Monika Suchochlebová

   Navštívili jsme knihovnu ve Mšeně, kde nás přivítala knihovnice paní Říhová. Povídala nám o třídění knížek na encyklopedie, pohádky, básně, příběhy o dětech, atlasy zvířat. Moje nejoblíbenější knížka jsou Naši trpaslíci. Paní Říhová na nás byla moc hodná, už se těším, až tam půjdeme znovu.
Eliška Vojtičková