Vážení zastupitelé, spoluobčané!

   Při čtení posledního čísla Mšenských novin jsme byli velice nepříjemně překvapeni uveřejněnými dopisy některých zastupitelů, kteří jimi odůvodňují své odstoupení z funkcí. Pokud bychom sami osobně neznali paní starostku, nabyli bychom dojmu, že našemu městu vládne despota, který pro naše město nic dobrého neudělal. Proto bychom chtěli tímto dopisem vyjádřit i náš opačný názor.

   My chceme naopak paní starostce poděkovat za to, že nám nikdy neodmítla žádnou pomoc ani radu a vždy nám v rámci svých možností vychází vstříc. Ono kritizovat to, že se někomu něco nepovede udělat tak, jak si představoval, je velice jednoduché. My vychováváme děti a snažíme se je vést neustále k tomu, že pochvala a poděkování jsou v lidské společnosti velice důležité a že zlo a nenávist by pro nás neměly existovat. Proto bychom chtěli alespoň my, zaměstnanci mateřské školy, poděkovat paní starostce za její dosavadní práci a tímto způsobem ji ocenit. Je velmi fajn chodit po našem krásném městě, aniž bychom si lámali nohy na děravých nebo neosvětlených chodnících.

   Je příjemné vědět, že v době, kdy se lidé tak macešsky chovají k přírodě funguje čistička odpadních vod a samozřejmě spousta jiného. Máme dojem, že není potřeba vyjmenovávat všechny výsledky práce paní starostky, ale vlastně ani Vaší. Vždyť i Vy se Vaším spolurozhodováním a působením v zastupitelstvu města podílíte na těchto výsledcích, a to byť se povedly dovést do zdárného konce, anebo se nezdařily podle vašich představ.

   Proto ještě jednou mnohokrát děkujeme za Vaši práci a doufáme, že další naše spolupráce bude stále takto dobrá a příjemná.

   S pozdravem za zaměstnance mateřské školy Mšeno

Dana Svobodová, ředitelka školy