A-mužstvo
   Mšeno vstupovalo do sezony s ambicemi na postup do I. B třídy. Prozatímní 6. místo a devítibodová ztráta na prvního moc šancí nedává. Je velká škoda dvou výpadků na domácí půdě, kdy se nejdříve prohrálo s Mlékojedy a nakonec jen taktak se remízovalo s PTZ Nelahozeves. Na druhou stranu když se podíváme na los, Mšeno mělo jeden z nejtěžších losů na podzim, protože hrálo s čelními týmy na jejich hřištích. Přidáme-li k tomu, že vedení týmu stále shání posily, můžeme tedy soudit, že tým Mšena ještě neskládá zbraně.
Bilance 13 6 3 4 28:18 21 b. – 6. místo

B-mužstvo
   Béčko jako před rokem „okupuje“ poslední místo v tabulce. Tým, který slouží hlavně nadějným dorostencům v aklimatizaci mezi dospělými, nepředvádí špatnou kopanou, ale doplácí na nezkušenost mladých hráčů. Příkladem může být zápas, kdy mšenská rezerva vedla už 3:0, ale nakonec 6:3 prohrála. Dlužno dodat, že tým se zápas od zápasu lepší a s většinou soupeřů hraje vyrovnanou partii. Cíl do jarní části sezony je tedy jasný, zachránit III. třídu, s čímž by měli pomoci i někteří hráči z áčka.
Bilance 11 2 0 9 19:41 6 b. – 12. místo

Dorost
   Po dvou úspěšných sezonách a odlivem několika hráčů do jiných klubů nebo přeřazením do týmů dospělých, přichází na řadu znovu budování nového týmu který by navázal na úspěchy předešlých ročníků. Mužstvo si sice nevedlo špatně ale výpadky v některých zápasech okradly tým o lepší postavení v tabulce. Zejména dvě remízi můžou mrzet, protože v obou zápasech byl dorost výrazně lepší než jeho soupeř.
Bilance 7 3 2 2 20:9 11 b. – 3. místo

Žáci
   Žáci letos zabudovali do týmu několik hráčů z přípravky, a tím se zařadili k týmům s nejmladším věkovým průměrem v okresním přeboru. Už i tak mladý tým si dokonce vyšlápl na suverénní Čechii Kralupy, který v soutěži ztratil pouze body za dvě remízy. Jedna z těchto remíz se podařila uhrát právě našim nadějím. Doufejme, že žáci předvedou na jaře více takových kousků, a vylepší si tak postavení v tabulce.
Bilance 11 4 2 5 23:23 14 b. – 7. místo

Přípravka
Starší  24 15 3 6 73:38 48 b. – 2. místo
Mladší 16   7 4 5 36:26 25 b. – 2. místo
   Přípravka v letošním roce opravdu šlape správným směrem. Dvě druhá místa a též i skalp mládežnické velmoci na Mělnicku – týmu Neratovic, to vše se povedlo našim nejmladším hráčům. Trenéři mládežnických týmů dorostu, žáků, mladší a starší přípravky by chtěli touto cestou poděkovat hráčům za jejich přístup k tréninkům a k zápasům. Též by chtěli také poděkovat rodičům za to, že podporují své děti v tomto sportu.

(bj)