14.04.2004 / Městský úřad
   Otázka: Je již možné podávat přihlášky do nového DD? Jak? Kde? Děkuji. Židlická
   Odpověď: Do Domova seniorů lze zasílat přihlášky. V současné době je plně obsazený, přihlášky se však stále přijímají. Bližší informace na adrese: Domov seniorů, Boleslavská 451, 277 35 Mšeno, telefon: 315694720 (ředitelka), 315694721 (ústředna), e-mail: dsmseno@seznam.cz, dsm.reditel@seznam.cz
   Miluše Flíglová, tajemnice

14.04.2004 / Městský úřad
   Otázka: Dobrý den, nebylo by možné zařídit, aby takové informace, jako je to, že nepoteče voda, byly nejen vyhlašovány rozhlasem (což se zřejmě stalo), ale aby Ti, kdo by měli zájem, byli zařazeni v databázi pro rozesílání hromadných mailů? Poslat potom informaci mailem je otázka několika minut a lidem, kteří jsou z jakýchkoliv důvodů mimo dosah městského rozhlasu, by to v mnoha případech ulehčilo život. Zdravím a děkuji předem za odpověď. Vladimír M. Hulín
   Odpověď: Pane Hulíne, děkujeme za podnět a Váš nápad budeme realizovat. Informaci o této možnosti zveřejníme v Mšenských novinách, na internetových stránkách města Mšena, v rozhlase. Kdo bude mít zájem, ať nám sdělí svoji e-mailovou adresu.
Miluše Flíglová, tajemnice

15.04.2004 11:04 / Městský úřad
Komunikační dálnice
   No sláva, vítáme radnici v 21. století! Promiňte, paní tajemnice, jsem trochu jízlivý, ale máte v zásadě moje sympatie. Je to důkaz všem škarohlídům, že věci a lidi se dají měnit, musí se to po nich ale chtít.
očko

19.04.2004 12:37 / Městský úřad
Hromadné rozesílání e-mailů
   Zdravím, hromadné rozesílání e-mailů již máme v systému našeho webu a šlo by asi použít i pro tato „hlášení“. Stačí se přihlásit k odběru aktualit a tyto aktuality skutečně zveřejňovat a nechat rozesílat. Není třeba se starat o databázi emailů, vše dělá automat. Ten rozesílá zprávy jednou denně před půlnocí.
Martin Mach

16.03.2004 / Zastupitelstvo
   Otázka: Vjezd do Vašeho města... hrůza. Při výjezdu ze skládky se nečistí automobily? No, asi je to zbytečné, když se to přes Mšeno oklepe a dál pokračují čisté. Myslím si, že je škoda nechat si takhle znečistit město.
petrsmoljak@seznam.cz
   Odpověď: Projednáno s vedením skládky TKO. Upozorňují řidiče vyjíždějící ze skládky na povinnost dodržovat silniční zákon.
Marie Štráchalová, starostka