Ohlédnutí za karnevaly
V sobotu 20. 2. 2004 se konaly ve mšenské sokolovně tradiční maškarní karnevaly. V 16 hodin se sešly v příjemně vytopené sokolovně děti a večer dospěláci. Pro děti byly připraveny kromě muziky a tradičního velmi oblíbeného šplhu i nové soutěže - jako např. tanec dvojic s balónky, skok z místa atd. Každý z dětských účastníků obdržel sladkou odměnu. Účast dětí byla veliká a dvě hodiny plné zábavy utekly velmi rychle. Večer se sokolovna zaplnila v hojném počtu podruhé, a to velkými tanečníky. Zajímavých masek se na sále sokolovny sešlo asi čtyřicet. Objevila se zde skupina baletek tančících ladnými pohyby Labutí jezero, kosmonaut, družina husitů, houby - muchomůrky červené, opice, dvojice bezdomovců aj. Bujaré veselí skončilo v časných ranních hodinách.

Školení cvičitelů
V sobotu 27. 3. 2004 se 9 našich členek zúčastnilo semináře cvičitelů v Brandýse n. Labem. Tohoto zajímavého školení, potřebného k naší práci, se zúčastnilo celkem na 40 osob z tělocvičných jednot celé župy Barákovy. Na programu bylo nejen samotné cvičení v tělocvičně, plavání v bazénu, ale také přednášky ze zdravovědy a bezpečnostních předpisů.

Bazén plný mšenských dětí
V úterý 20. 4. se neratovický krytý bazén zaplnil 42 mšenskými dětmi v doprovodu jedenácti dospěláků. TJ Sokol Mšeno uspořádal tento den oblíbený zájezd na plavání. Děti skotačily na tobogánu a dospělí účastníci se věnovali kondičnímu plavání a vodním masážím ve vířivce. Na závěr následovalo nezbytné občerstvení v tamním kiosku. Všichni se již těší na další plavání.
Za TJ Sokol

Dana Dlouhá