Víkendové jednání Výkonného výboru Svazu ploché dráhy mimo jiné schválilo také soupisky jednotlivých družstev pro sezonu 2004. Největším překvapením byla dohoda mezi Grepl PDK Mšeno a AK Markéta, která byla po dlouhém jednání uzavřena až v minulém týdnu. Podle ní bude v sezoně 2004 na soupisce mšenského extraligového týmu také pražský jezdec Adrian Rymel. Vedle loňského mistra republiky Tomáše Topinky bude tedy na mšenské soupisce i druhý v pořadí z tohoto šampionátu. K Michalovi Makovskému tak přibyl i jeho kolega z anglického prvoligového týmu Berwick Bandits, což výrazně posiluje ambice týmu Grepl PDK Mšeno. Zároveň pokročila také jednání o přestupu Zdeňka Simoty do Mšena. Plzeňský klub konečně formuloval podmínky, za kterých je ochoten souhlasit s přestupem talentovaného juniora ještě pro letošní sezonu. Jeho přestup je tak nyní otázkou vedení mšenského klubu, zda bude ochotno na tyto podmínky přistoupit.
   Mezi hosty nechybí ani nejúspěšnější závodník loňského ročníku extraligy a vicemistr Evropy Slawomir Drabik či Krzysztof Stojanowski, loňský partner Topinky při vítězství v Mistrovství ČR dvojic. Mšenští příznivci se tak v letošní sezoně jistě mají na co těšit.
Soupiska Grepl PDK Mšeno: Topinka, Makovský, Rymel, Průša, Kollert, Šitera, Hlaváček, Simota (?) + hosté Drabik, Stojanowski, Wegrzyk, Dym, Krzyzaniak, Pietraszko (všichni Polsko), Weis (Německo).

(vw)